Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Massone vrea să dea o nouă lovitură în Liga 1. De această dată, a pus ochii pe o echipă din play-off

Massone vrea să dea o nouă lovitură în Liga 1. De această dată, a pus ochii pe o echipă din play-off

Superliga

Comentarii

Angelo Massone dă târcoale unui nou club din Liga 1. Avocatul italian a vrut să o preia pe CSM Poli Iaşi, dar a fost refuzat. Massone s-a remarcat în fotbalul românesc prin modul în care a distrus-o pe Ceahlăul Piatra Neamţ.

Angelo Massone este unul dintre cei mai dubioşi oameni de faceri care s-au implicat la cluburile din România. Avocatul italian este cel care a băgat-o în faliment pe Ceahlăul, după un sezon în care jucătorii nu mai aveau bani nici măcar pentru hrană. A preluat-o apoi pe Şoimii Pâncota, echipă care a avu acelaşi destin ca Ceahlăul. Massone a ajuns patron de club în România după ce a băgat-o în faliment pe Livingston, din Scoţia.

În trecut, a mai încercat să le preia pe Rapid şi Dinamo, dar n-a avut prea mult succes. Angelo Massone nu se dă însă bătut. Zilele trecute, omul de afaceri italian a încercat să profite de situaţia dezastruoasă de la CSM Poli Iaşi şi s-a oferit să preia echipa. Nici de această dată n-a avut succes.

”Varianta Massone a căzut, nefiind agreată de către membrii Comitetului Director, astfel că aşteptăm un răspuns de la un om de afaceri ieşean stabilit în Statele Unite”, a declarat Adrian Ambrosie pentru ProSport. De subliniat că Primăria Iaşi şi-ar dori să primească 1,7 milioane de euro în schimbul clubului.

Angelo Massone spune însă că i s-a pus pe nedrept eticheta de ”groparul din fotbalul românesc” şi susţine că s-a luptat să salveze echipele pe la care a trecut, dar n-a reuşit din cauza ”moştenirii”. În schimb, îi anunţă pe ieşeni că o poate duce pe CSM Poli Iaşi în Europa şi îi acuză pe cei din conducere clubului că se tem că-şi vor pierde privilegiile:

”Vreau să precizez că, în istoria mea, nu am creeat şi am lăsat nicio datorie [...] Nu cred însă că fotbalul ieşean este condamnat să nu performeze, doar pentru că unor persoane le e teamă că vor pierde accesul la resurse financiare şi la unele privilegii pe care şi le pot menţine doar dacă clubul rămâne în finanţare din bani publici [...]  Cred şi ştiu că pot să fac din echipa CSM Politehnica Iaşi o echipă respectată în Europa, de care ieşenii să fie cu adevărat mândri. Şi toate acestea, fără finanţări din bugetele locale”, a spus Massone, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Afla mai multe despre: angelo massonecsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare