Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mastermind Mourinho! Cum şi-a ironizat portughezul fosta echipă înainte de meciul direct: ”Nu e greu să antrenezi Chelsea”

Mastermind Mourinho! Cum şi-a ironizat portughezul fosta echipă înainte de meciul direct: ”Nu e greu să antrenezi Chelsea”

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a suţinut o conferinţă de presă înainte de partida derby cu Chelsea. Fostul tehnician de pe Stamford Bridge nu s-a putut abţine de la a-l lua pe adversarul său peste picior. Portughezul a declarat că datorită succesului precedent pe care l-au avut ”albaştrii” cu diverşi antrenori, câştigarea trofeelor nu pare a mai fi o mare provocare pe Bridge.

Încă este un sentiment ciudat ca Jose Mourinho să dispute un derby londonez şi să nu se afle pe banca ”albaştrilor”.

Însă, aceasta este realitatea, iar în această seară Chelsea o va înfrunta pe Tottenham pe Tottenham Hotspur Stadium. Tacticianul portughez a discutat înainte de partidă despre noul manager de pe Stamford Bridge, Thomas Tuchel. Mourinho a avut destule lucruri de spus, în silul său caracteristic ,desigur.

”Nu cred că e foarte greu să o antrenezi pe Chelsea pentru că eu am fost campion de 3 ori, Ancelotti a fost campion, Conte a fost campion. Nu poate fi foarte, foarte greu pentru că noi am câştigat titluri acolo. Chelsea mereu are jucători buni, echipe bune, iar antrenorii buni sunt fericiţi să lucreze cu aceste cluburi şi jucători care oferă o bună oportunitate pentru a avea succes şi a câştiga titluri. În cazul meu, am fost prezent acolo în 2 periaode şi am câştigat titluri în 2 perioade” a declarat portughezul.

Tuchel a câştigat 2 titluri de campion în Franţa, dar Mourinho susţine că trebuie să ai succes şi în Anglia înainte de a putea fi considerat un antrenor de clasă. ”Eu cred că ceea ce face un antrenor cu adevărat de elită este succesul în cele mai importante campionate, în campionatele aflate în altă dimensiune. Nu fac vreo aluzie la Thomas, campionatul francez e foarte competitiv- mai puţin PSG pentru că ei se află în altă ligă. Cea mai mare provocare pentru un antrenor este să lucreze în cele mai mari campionate, iar cel mai mare este al nostru. El vine dintr-un campionat care nu este comparabil cu Premier League-ul. Dar Tuchel e obişnuit să lucreze cu jucători de mare calibru şi se va integra bine la Chelsea” a mai spus Mourinho.

Partida are loc în această seară la ora 22 şi se anuntă a fi puternic disputată.

 

Afla mai multe despre: chelseatottenhampremier leaguejose mourinho 

viewscnt
Articole similare