Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsura disperată a lui Cristi Borcea! Ce decizie a luat omul de afaceri din închisoare

Măsura disperată a lui Cristi Borcea! Ce decizie a luat omul de afaceri din închisoare
Comentarii

Cristian Borcea (49 de ani) se află încarcerat, din nou, şi a luat o decizie din spatele gratiilor, care, cel puţin la prima vedere, pare una disperată.

Cristi Borcea, care a fost condamnat la începutul lunii februarie în dosarul retrocedărilor, din care a mai făcut parte şi Radu Mazăre, a depus o nouă cerere pentru eliberarea condiţionată. O decizie va fi luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 pe 10 septembrie. 

Este a doua oară când Borcea încearcă să obţină eliberarea condiţionată după ce a primit această condamnare de 5 ani. Iniţial, cererea lui Borcea a fost respinsă în luna aprilie, iar ulterior decizia a fost menţinută de Tribunalul Bucureşti. 

CRISTIAN BORCEA CONDAMNAT

Cristian Borcea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în care au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Borcea fusese eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, el fiind la acel moment condamnat definitiv, din  2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor".

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare