Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsură drastică luată de Jerry Gane. Ce sunt obligaţi să facă jucătorii lui Dinamo

Măsură drastică luată de Jerry Gane. Ce sunt obligaţi să facă jucătorii lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Dinamo a ajuns tot mai jos în clasamentul din Liga I. Situaţia este foarte tensionată în „Ştefan cel Mare” şi din cauza crizei financiare prin care trece clubul.

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a luat o măsură cu totul diferită. Până acum „câinii” nu intrau în cantonament înainte de partidele disputate acasă, însă după ultima înfrângere, Gane a impus cantonamentul obligatoriu chiar şi la meciurile de acasă, anunţă gsp.ro. Conform sursei menţionate, tehnicianul încearcă să schimbe lucruri în cadrul echipei pentru a-i motiva pe jucători şi a le capta atenţia pentru meciurile vitale care urmează în Liga I.

Aşadar, de azi înainte, jucătorii roş-albilor vor înnopta la Săftica înaintea meciurilor de acasă, aspect care, speră oficialii, va aduce un plus de concentrare în rândul echipei. Dinamo se va duela luni, cu FC Argeş, de la 20:30 în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro. Trupa lui Gane are nevoie disperată de o victorie!

Gane are orele numărate la Dinamo

DDB a anunţat ieri că şi-a pierdut răbdarea cu actualul antrenor şi că sunt în căutarea unui nou tehnician. „Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, au scris cei din DDB.
Dinamo nu a mai câştigat un meci în Liga I de şase meciuri şi se zbate în subsolul clasamentului unde a ajuns pe locul 14, cu doar 27 de puncte.

Afla mai multe despre: jerry ganedinamo 

viewscnt
Articole similare