Experiențe împreună.
You are here:

Măsuri extraordinare în Bundesliga! Jucătorii de la Bayern şi Dortmund renunţa la o parte din salarii

Măsuri extraordinare în Bundesliga! Jucătorii de la Bayern şi Dortmund renunţa la o parte din salarii

Bayern Munchen

Comentarii

Jucătorii echipei Bayern Munchen şi a altor cluburi germane au acceptat scăderea salariilor pentru a-i ajuta pe conducători să facă faţă crizei generate de pandemia de coronavirus, anunţă presa germană.

UPDATE: Şi jucătorii celor de la Borussia Dortmund au decis să renunţe la 20% din salariu pentru ca ceilalţi angajaţi ai clubului să poată fi plătiţi. Din calculele făcute de Bild, Dortmund va economisi 2,3 milioane de euro pe lună prin aceste măsuri. 

De asemenea, cotidianul german a estimat că aproximativ 850 de posturi vor fi salvate. 


Potrivit Bild, la Bayern jucătorii şi membrii Consiliului de Administraţie s-au declarat pregătiţi să renunţe la 20 la sută din salariu.

La Bayern, cheltuielile salariale au reprezentat 336,2 milioane de euro în sezonul 2018-2019, pentru o cifră de afaceri de 750,5 milioane de euro. Primii din Germania care au propus o reducere a salariilor au fost jucătorii de la Borussia Monchengladbach, urmaţi de omologii lor de la Werder Bremen şi Schalke 04.

La Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen, discuţii sunt în curs în legătură cu scăderea salariilor.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe