Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri extreme luate de cehi pentru meciul cu CFR. Trec peste o decizie luată împotriva huliganilor. Pe ardelenii îi aşteaptă infernul la Praga

Măsuri extreme luate de cehi pentru meciul cu CFR. Trec peste o decizie luată împotriva huliganilor. Pe ardelenii îi aşteaptă infernul la Praga
Comentarii

Pe CFR o aşteaptă un stadion plin, miercuri seara la Praga, în returului playoff-ului Ligii Campionilor. Din cauza huliganilor, câteva sectoare erau închise până la finalul anului, dar oficialii au luat o decizie ciudată.

"Unul dintre cele mai importante meciuri ale Slaviei din ultimii zece ani". Aşa caracterizează cehii partida cu CFR Cluj, de miercuri. După sfertul de finală jucat în Europa League sezonul trecut, cehii vor în grupele Ligii, acolo unde CFR a mai fost de patru ori.

Luni după amiază, cehii anunţau că biletele pentru meciul cu CFR s-au epuizat în doar câteva ore din momentul în care au fost puse în vânzare. Aşadar stadionul urmează să fie plin miercuri seară. Decizia de a lăsa stadionul plin este ciudată, întrucât câteva sectoare erau închise din cauza huliganilor care au făcut scandal şi au aruncat torţe la meciul cu Sigma Olomuc din campionat, din urmă cu o lună. 

Astfel, cu o zi înaintea meciului cu CFR, oficalii Slaviei au anunţat că trec peste decizia Comisiei de Disciplinp de închidere a unor sectoare din zona de nord şi a unora din zona de sud. Motivaţia este că îşi doresc o atmofseră incendiară la meciul decisiv cu CFR Cluj. 

Oficialii clubului ceh fac totuşi un apel la fani prin intermediul unui site de socializare. "Vă rugăm să ne susţineţi în decizia noastră şi să creaţi o atsmosferă unică în stadion"

Slavia Praga - CFR Cluj, miercuri, ora 22:00, Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfrslavialiga campionilor 

viewscnt
Articole similare