Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mata ai nişte idei geniale". Replica lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali. Surprinzător: cu cine va ţine selecţionerul în derby-ul Dinamo - FCSB

"Mata ai nişte idei geniale". Replica lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali. Surprinzător: cu cine va ţine selecţionerul în derby-ul Dinamo - FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi a fost antrenorul FCSB doar câteva luni, în 2015. Actualul selecţioner a dezvăluit câteva aspecte din relaţia sa cu Gigi Becali.

Fostul căpitan din Ghencea a povestit câteva întâmplări cu Gigi Becali, care a dorit să se implice la echipă, aspect neacceptat de actualul selecţioner al României. De asemenea, Rădoi a susţinut că în prezent nu e dispus să revină la FCSB.

"După ce am plecat de la Steaua, timp de doi ani, mi-am dorit să ia campionatul. Imposibil nu e să lucrezi cu Gigi Becali. El e şi foarte activ. Eu chiar îi spunea <<Mata ai nişte idei geniale>>. Mă suna în legătură cu anumiţi jucători. Le muta el poziţiile. Am avut o relaţie ok. Când am zis că nu se mai mai poate, pentru că el voia să se implice... Eu i-am spus <<Eu nu sunt de acord, pentru că sunt la început şi nu pot accepta acum compromisuri>>. El a înţeles. În momentul de faţă nu m-aş mai întoarce, dar nu sunt persoana care nu ar zice că nu s-ar mai întoarce niciodată. Vreau să antrenez o echipă de club din România la un moment dat", a declarat Mirel Rădoi în cadrul emisiunii "Marius Tucă Show". 

Fostul fotbalist al FCSB a avut un răspuns surprinzător în momentul în care a fost întrebat în privinţa favoritei din derby-ul Dinamo - FCSB: "Da, merg la derby. Ţin cu jucătorii care vor juca cel mai mult. Nu mă interesează echipa care va câştiga", a mai susţinut selecţionerul României. 

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, şi va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: mirel radoigigi becalifcsbechipa nationaladinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare