Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mats Wilander: "Cred că este cea mai bună versiune a Serenei Williams din ultimii ani"

Mats Wilander: "Cred că este cea mai bună versiune a Serenei Williams din ultimii ani"

Sporturi

Comentarii

După semifinala de anul trecut, Simona Halep pierde 350 de puncte în clasament. Naomi Osaka poate trece pe locul 2 după Australian Open.

Fostul mare jucător de tenis este de părere că meciul a fost câştigat de americancă în game-ul 7 al setului secund. Atunci Serena a fructificat cea de-a 6-a minge de break pe care a avut-o după cel mai lung game al partidei. Simona Halep reuşise să revină de la 0-40 însă în final, pe fondul câtorva puncte pierdute pe greşeli neforţate, Serena a făcut break-ul după care şi-a câştigat uşor serviciul.

Am avut dreptate când am vorbit despre jocul de picioare al Serenei. A ştiut că nu trebuie să lovească mereu la intensitate maximă. A provocat nişte greşeli din partea Simonei şi cred că este cea mai bună versiune a Serenei Williams din ultimii ani. Serena a impus imediat ritmul de joc, a fost foarte agresivă, a câştigat primul set şi asta i-a oferit încredere în setul doi. Simona a încercat să întoarcă situaţia din punct de vedere mental, dar până în final Serena a fost jucătoarea mai bună.”, a spus fostul jucător de tenis suedez.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare