Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mattia Montini şi-a rezolvat problemele financiare cu Dinamo şi le este recunoscător suporterilor: "Fără ei, acest club nu ar fi supravieţuit niciodată"

Mattia Montini şi-a rezolvat problemele financiare cu Dinamo şi le este recunoscător suporterilor: "Fără ei, acest club nu ar fi supravieţuit niciodată"

Superliga

Comentarii

Mattia Montini a vorbit despre Astra Giurgiu, despre situaţia patronului şi despre problemele financiare pe care le-a avut după plecarea de la Dinamo.

Mattia Montini şi-a rezolvat problemele financiare cu Dinamo şi le este recunoscător suporterilor

"A fost un meci important, pentru că cele trei puncte de astăzi sunt foarte importante. Vedeţi că ierarhia în partea de jos este foarte strânsă, deci dacă reuşeşti să câştigi un meci te duci sus, dacă pierzi, cazi foarte repede. Dacă începi să te gândeşti la playoff, pui presiune pe jucători şi nu suntem destul de puternici ca să facem asta în acest moment.", a declarat Mattia Montini cu privire la situaţia Astrei din campionat.

"Da, totul este ok. Şi trebuie să le mulţumesc fanilor, pentru că acest club nu ar fi supravieţuit niciodată fără suporteri" a spus Montini legat de problemle financiare pe care le-a avut la Dinamo.

"Este dificil, pentru că în fiecare zi în care venim la antrenament, primim câte o veste proastă. Încercăm să fim concentraţi, încercăm să ne găsim o motivaţie personală. Încercăm să fim concentraţi şi încercăm să nu ne gândim la restul problemelor, ce se întâmplă în afara terenului.", a mai spus atacantul italian despre problemele lui Ioan Niculae.

Astra este pe locul 10 şi are 28 de puncte după 24 de etape jucate în Liga I. Mattia Montini (28 de ani) este cotat la 550.000 de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: mattia montini astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare