Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino a vorbit despre interesul lui PSG pentru Sergio Ramos: ”Vrem să avem o echipă mai bună, de la un an la altul”

Mauricio Pochettino a vorbit despre interesul lui PSG pentru Sergio Ramos: ”Vrem să avem o echipă mai bună, de la un an la altul”

Real Madrid

Comentarii

Într-un interviu acordat Cadena Ser, Mauricio Pochettino a vorbit despre posibilul transfer al lui Sergio Ramos la Paris Saint Germain.

Sergio Ramos rămâne în continuare subiect de presă, pentru că nu şi-a prelungit încă acordul cu Real Madrid.

Într-o intervenţie la postul de radio, Cadena SER, Mauricio Pochettino, antrenorul celor de la Paris Saint Germain a vorbit despre presupusul interes al semifinalistei UEFA Champions League pentru serviciile căpitanului blanco:

”Nu-mi face plăcere să vorbesc despre jucători care nu sunt în echipa mea. Există multe zvonuri în perioada asta, iar Paris Saint Germain caută să aibă o echipă cât mai bună, de la an la an. Mai este puţin timp până vor începe oficial transferurile” a mărturisit tehnicianul argentinian.

Sergio Ramos poate rămâne liber de contract la finalul lunii iunie, dacă nu va accepta ultima propunere făcută de Real Madrid. Clubul blanco i-a propus încă un an de contract şi o reducere cu 10% a salariului actual al fotbalistului.

În ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora, Paris Saint Germain este interesată de serviciile căpitanului madrilenilor.

Legendarul fundaş al ”albilor” are 670 de meciuri pentru Real Madrid şi 101 goluri marcate. Ramos este căpitanul Realului, dar şi al naţionalei Spaniei, pentru care a strâns 180 de meciuri şi 23 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridpochettinopsg 

viewscnt
Articole similare