Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino, anunţ de ultimă oră pentru fanii lui PSG! Care sunt şansele ca Neymar şi Ramos să joace în Champions League împotriva lui Real Madrid

Mauricio Pochettino, anunţ de ultimă oră pentru fanii lui PSG! Care sunt şansele ca Neymar şi Ramos să joace în Champions League împotriva lui Real Madrid

PSG

Comentarii

Neymar şi Sergio Ramos sunt accidentaţi, iar PSG nu s-a putut baza pe serviciile lor în ultima perioadă.

Care sunt şansele ca Neymar şi Ramos să joace în Champions League împotriva lui Real Madrid

În acest moment, mai sunt doar două săptămâni până la super meciul din UEFA Champions League dintre Real Madrid şi PSG. Antrenorul francezilor, Mauricio Pochettino, a vorbit despre situaţia lui Neymar şi Sergio Ramos. 

Pentru PSG, urmează meciul din deplasare contra lui Lille, în campionatul intern, dar cel mai important al eveniment care urmează pentru echipa plină de vedete de la Paris este dubla din Champions League contra lui Real Madrid. 

”Evoluţia lui Neymar este favorabilă, suntem mulţumiţi. Vom vedea săptămâna viitoare care sunt şansele să revină", a declarat Pochettino.

Antrenorul argentinian a vorbit şi despre Ramos: ”Trebuie să îi urmărim evoluţia problemei sale medicale pentru a vedea dacă poate reveni. Săptămâna trecută nu era capabil, nici acum”.

Sergio Ramos a venit accidentat în vară, de la Real Madrid. El s-a refăcut greu şi a debutat pentru echipa pariziană abia pe 28 noiembrie. De atunci, Ramos a ajucat cinci meciuri pentru PSG şi a marcat un gol.

Afla mai multe despre: psg-neymar-ramos 

viewscnt
Articole similare