Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino l-a cerut pe Leo Messi la PSG! În birourile de la Paris se pregăteşte oferta pentru argentinian

Mauricio Pochettino l-a cerut pe Leo Messi la PSG! În birourile de la Paris se pregăteşte oferta pentru argentinian

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino, omul care e dat drept viitorul antrenor al lui PSG, îl vrea pe Leo Messi (33 de ani) la Paris, pentru a juca alături de Neymar şi Mbappe în atacul formaţiei de pe Parc des Princes.

PSG l-a dat afară pe Thomas Tuchel şi Mauricio Pochettino va fi, mai mult ca sigur, succesorul său pe Parc des Princes. Argentinianul Pochettino nu vrea să vină singur la Paris, ci cu conaţionalul său, Leo Messi, la pachet. Fostul antrenor de la Tottenham le-a transmis şefilor de pe Parc des Princes că îl vrea pe Leo Messi în proiectul său de la PSG, conform Le Parisien, cotidian citat de sport.es.

Conform sursei citate, şefii clubului PSG lucrează deja la o ofertă pentru Leo Messi, care să-l convingă pe starul argentinian să lase Barcelone pentru a juca din nou alături de Neymar, la Paris, şi de Mbappe. Relaţia bună pe care Messi o are cu Neymar, cei doi fiind prieteni foarte buni, e marele atu al celor de la PSG în posibilul transfer al lui Messi.

Totuşi, având în vedere valoarea lui Messi şi contractele deja uriaşe ale lui Mbappe şi Neymar, e greu de crezut că PSG poate susţine un ştat de plată atât de încărcat. Chiar şi aşa, speculaţiile şi zvonurile care-l dau pe Messi la PSG din sezonul viitor continuă, având în vedere că decarul Barcelonei va intra, la 1 ianurie, în ultimele şase luni de contract pe Camp Nou.

Neymar a cerut şi el transferul lui Messi la PSG!

Brazilianul Neymar, plecat de la Barcelona în 2017 într-o tranzacţie record, vrea să joace din nou alături de Leo Messi. Dacă n-a reuşit să revină la FC Barcelona, în două încercări, acum Neymar încearcă să-l convingă pe Messi să vină el la PSG. Brazilianul a spus că anul viitor îşi doreşte să joace din nou cu Leo Messi în aceeaşi echipă: "Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să fiu cu el (n.r. Leo Messi) din nou pe teren. Ar putea fi la mine (n.r. la PSG), nu are nicio problemă. Vreau să joc cu el şi sunt sigur că anul viitor vom reuşi", a declarat Neymar.

Afla mai multe despre: psgtransferleo messimauricio pochettinoparismessineymar 

viewscnt
Articole similare