Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino la Barcelona! Preşedintele clubului şi-a dat acceptul, dar există o singură problemă

Mauricio Pochettino la Barcelona! Preşedintele clubului şi-a dat acceptul, dar există o singură problemă

FC Barcelona

Comentarii

Mauricio Pochettino (47 de ani) a fost dat afară de la Tottenham în luna noiembrie, fiind înlocuit cu Jose Mourinho. De atunci, numele său a fost foarte des legat de Bayern Munchen, însă este la un pas de a ajunge, din vară, la Barcelona.

Există, însă, o singură problemă. Mauricio Pochettino este unul dintre simbolurile rivalei Espanyol Barcelona. Argentinianul nu doar că a jucat şi antrenat acolo, dar a şi declarat în trecut că i-ar fi imposibil să o antreneze pe Barcelona. 

Totuşi, lucrurile par a se fi schimbat acum. Pochettino a devenit un antrenor matur, cu experienţă, a dus-o pe Tottenham într-o finală de UEFA Champions League şi, cel mai important, este pe placul conducerii de la FC Barcelona. El Mundo Deportivo scrie că preşedintele Bartomeu şi-a dat acordul pentru a fi încercată aducerea lui Pochettino din vară. 

Ernesto Valverde, în ultimul an de contract cu FC Barcelona

Ernesto Valverde, în vârstă de 55 de ani, este antrenorul Barcelonei din 2017, timp în care catalanii au cucerit patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei. Tehnicianul adus de la Athletic Bilbao nu a reuşit, însă, să câştige Liga Campionilor cu FC Barcelona, iar contractul său, scadent la finalul sezonului, nu a fost încă prelungit.

Afla mai multe despre: barcelonapochettino la barcelonaantrenor barcelona 

viewscnt
Articole similare