Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino nu sărbătoreşte goluri de obicei, dar pentru Messi a făcut-o! Motivul senzaţional invocat de tehnicianul PSG-ului

Mauricio Pochettino nu sărbătoreşte goluri de obicei, dar pentru Messi a făcut-o! Motivul senzaţional invocat de tehnicianul PSG-ului
Comentarii

PSG a reuşit să obţină o victorie de zile mari în faţa lui Manchester City, scor 2-0, graţioe golurilor marcate de Gueye şi Messi.

După zvonurile legate de posibile certuri în vestiarul PSG-ului şi victoria impresionantă a lui City pe terenul lui Chelsea în ultima etapă de campioant, englezii veneau ca favoriţi la Paris. Băieţii lui Pochettino reuşiseră doar un egal în deplasarea de la Brugge, iar ”cetăţenii” sperau să profite de scandalul mediatizat din jurul echipei pariziene.

Însă, PSG s-a ridicat la aşteptările dinaintea începerii sezonului, când era numită noua favorită la Liga Campionilor, graţie transferurilor reuşite. Messi a reuşit să marcheze primul gol pentru noua echipă, însă Idrissa Gana Gueye a fost omul decisiv, atât în ofenisvă cât şi în defensivă.

Senegalezul a deschis scorul rapid pe Parc des Princes şi a întrerupt constant atacurile lui City, prin poziţionarea sa excelentă şi abilitatea de a intercepta balonul în momente cheie. Fără mijlocaş pe teren, este improbabil ca PSG să fi avut acelaşi control asurpa partidei, iar Gueye va rămâne eroul gazdelor, chiar dacă nu primeşe aceeaşi lauri ca iluştrii săi colegi.

Mauricio Pochettino nu sărbătoreşte goluri de obicei, dar pentru Messi a făcut-o!

În urma partidei, Mauricio Pochettino a oferit o declaraţie senzaţională. Tehnicianul PSG-ului a afirmat că, deşi nu săbătoreşte goluri de obicei, a făcut-o la reuşita lui Messi. După ani în care l-a urmărit pe conaţionalul său cum marca pentru adversare, Pochettino a dezvăluit că a fost incredibil ca Messi să marcheze şi pentru echipa sa.

Da, am sărbătorit golul. De obicei nu fac asta, dar astăzi, pentru Messi, am sărbătorit golul. Am petrecut ani urmărindu-l pe Messi cum marchează goluri pentru echipa adversă, deci, de data asta, să marcheze pentru echipa mea, e grozav”, a declarat Mauricio Pochettino.

Afla mai multe despre: psgchampions leaguepsg cityleo messimauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare