Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maurizio Sarri, noul antrenor al echipei Chelsea. Prima reacţie a italianului: "Sper să le oferim fanilor un fotbal încântător"

Maurizio Sarri, noul antrenor al echipei Chelsea. Prima reacţie a italianului: "Sper să le oferim fanilor un fotbal încântător"

Chelsea

Comentarii

Clubul Chelsea a anunţat, sâmbătă dimineaţă, numirea italianului Maurizio Sarri în funcţia de antrenor al echipei de pe Stamford Bridge. Fostul tehnician al lui Napoli a semnat un contract valabil trei ani cu formaţia londoneză.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Chelsea, în Premier League. Este o perioadă emoţionantă a carierei mele. Aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă şi să-i cunosc pe jucători, luni, înaintea plecării în Australia, unde voi avea posibilitatea să cunosc echipa. Sper să le putem oferi fanilor noştri un fotbal încântător şi să ne batem pentru trofee sezonul viitor", a declarat tehnicianul italian.

Sarri îl înlocuieşte pe banca tehnică a lui Chelsea pe conaţionalul său Antonio Conte, demis în această vară după ce a ratat prezenţa în Liga Campionilor.

În vârstă de 59 de ani, Sarri a pregătit-o ultima oară pe Napoli, de care s-a despărţit în această vară după trei ani. De-a lungul carierei, noul antrenor al lui Chelsea a mai lucrat la Pescara, Arezzo, Avellino, Hellas Verona, Perugia, Alessandria, Sorrento şi Empoli.

Afla mai multe despre: sarrichelseaantrenor 

viewscnt
Articole similare