Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maurizio Sarri s-a dus peste Ronaldo în vacanţă! Cerinţa antrenorului italian: "Vrea să fie ca Mertens"

Maurizio Sarri s-a dus peste Ronaldo în vacanţă! Cerinţa antrenorului italian: "Vrea să fie ca Mertens"

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo este în aceste zile în vacanţă, dar aceasta a fost oprită brusc atunci când pe iahtul său a ajuns noul antrenor al lui Juventus, Maurizio Sarri, care imediat ce a fost instalat la campioana Italiei s-a pus pe treabă.

Sarri, în vârstă de 60 de ani, care în sezonul trecut a antrenat-o pe Chelsea, a plecat alături de directorul sportiv al lui Juve, Fabio Paratici, pe Coasta de Azur, acolo unde îşi petrece vacanţa Cristiano Ronaldo, pentru a avea o întâlnire faţă în faţă cu superstarul portughez. 

Presa din Italia scrie că tehnicianul vrea să schimbe sistemul de la Juventus şi este posibil să adopte un 4-3-1-2, sistem pe care l-a mai folosit la Empoli, dar şi la începutul carierei la Napoli. Astfel, rolul lui Ronaldo trebuie să se schimbe, iar dorinţa lui Sarri este să îl transforme într-un nouă fals, poziţie în care i-a mai pus în trecut pe Mertens la Napoli şi pe Hazard la Chelsea. 

Prin această mutare, Sarri speră să îl facă pe Ronaldo să îi doboare recordul lui Gonzalo Higuian, care a marcat 36 de goluri într-un sezon, în tricoul lui Napoli, cele mai multe date de un jucător într-o singură stagiune în istoria campionatului italian. 

Portughezul nu a avut nicio şansă în sezonul precedent la titlul de capocannoniere, adjudecat de veteranul Fabio Quagliarella, care a marcat 26 de goluri. Mai mult decât Ronaldo au înscris şi Duvan Zapata (23 de goluri) şi Krzysztof Piatek (22 de goluri). Cristiano a marcat 21. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomaurizio sarrijuventus 

viewscnt
Articole similare