Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maurizio Sarri şi-a identificat prima ţintă la Lazio! Un internaţional italian este aşteptat la Roma după încheierea Campionatului European

Maurizio Sarri şi-a identificat prima ţintă la Lazio! Un internaţional italian este aşteptat la Roma după încheierea Campionatului European

Serie A

Comentarii

Presa italiană a anunţat că Maurizio Sarri şi-a identificat prima ţintă de transfer, după numirea la Lazio.

Problemele financiare ale lui Inter au făcut haos nu doar la Milano, ci şi în Serie A. Fără bani, Antonio Conte a plecat şi a fost înlcouit de Simeone Inzaghi. Astfel, Lazio a rămas fără antrenor şi a decis să îl audcă pe Maurizio Sarri pe bancă, după ce acesta îşi luase o pauză de un an.

Stilurile de joc ale celor doi tehnicieni italieni sunt diametral opuse, cu 3-5-2-ul preferat de Inzaghi complet diferit de 4-3-3-ul lui Sarri. Jucătorii au de jucat roluri foarte diferite, astfel că Lazio va fi nevoită să îşi reîmprospăteze lotul în actuala perioadă de mercato, pentru a face faţă cererilor noului antrenor.

Maurizio Sarri şi-a identificat prima ţintă la Lazio!

Prima ţintă idenitificată de fostul tehnician al lui Juventus, Chelsea şi Napoli este Domenico Berardi. Atacantul lui Sassuolo, plecat cu Italia la Euro 2020, a impresionat în timpul petrecut pe Mapei Stadium, însă ar dori să facă pasul către o echipă mai mare, pentru a juca în cupele europene.

Gazzetta dello Sport anunţa că 40 de milioane ar fi suma necesară pentru a îi facilita mutarea în oraşul etern, un preţ corect pentru un fotbalist de calitatea sa. La Euro 2020, Berardi nu a impresionat pe cât ar fi dorit, însă performanţele sale din Serie A nu au trecut neobservate de conducătorii lui Lazio.

Împlinind 27 de ani în august, acum este ultima şansă pentru Berardi să prindă transferul la un club reputabil. Jucătorul dezvoltat chiar de Sassuolo a reuşit să însumeze 291 de apariţii pentru clubul său, în care a marcat 105 goluri şi a oferit 67 de pase decisive.

Afla mai multe despre: serie amaurizio sarrilaziodomenico berarditransfer berardi 

viewscnt
Articole similare