Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maurizio Sarri, start perfect la Juventus Torino! Italianul nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în 17 meciuri

Maurizio Sarri, start perfect la Juventus Torino! Italianul nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în 17 meciuri

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Atalanta, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Italiei, în care a revenit de la 0-1 şi gazdele au ratat un penalty. A fost al 14-lea succes pentru Maurizio Sarri, antrenor numit în această vară la Juve.

Juventus nu are nicio înfrângere în 13 etape şi este lider în clasament, cu 36 de puncte, 11 victorii, două remize. Debutul lui Maurizio Sarri pe banca tehnică a torinezilor este unul perfect.

Italianul în vârstă de 60 de ani a bifat al 17-lea meci pe banca piemontezilor şi a obţinut cea de-a 14-a victorie. În total, Sarri are 14 victorii şi 3 remize in primele 17 meciuri ca antrenor al lui Juve, 32 de goluri marcate şi doar 14 primite. Este un debut mai bun decât cele ale lui Allegri sau Conte la aceeaşi echipă.

Între timp, Sarri pare că a liniştit şi conflictul cu Ronaldo. Super starul lusitan nu a fost reţinut în lot pentru partida cu Atalanta pe care campioana Italiei a câştigat-o cu 3-1 în etapa a 13-a din Serie A. Motivul invocat de anrenorul Bătrânei Doamne este cel al unei accidentări care nu îi dă pace atacantului de 34 de ani. Acesta ar fi şi motivul pentru care portughezul a fost înlocuit în paridele cu Lokomotiv Moscova şi AC Milan, ultimele ale alb-negrilor înaintea confruntării de la Bergamo.

Chiar si Cristiano Ronaldo a ţinut să înlăture orice dubiu în privinţa acestui conflict şi a venit cu un anunţ pe o reţea de socializare care nu lasă loc de interpretări. "Sunt concentrat pe recuperarea mea pentru a reveni cât mai repede" este mesajul lui Ronaldo pentru toţi fanii lui.

Afla mai multe despre: maurizio sarrijuventus 

viewscnt
Articole similare