Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauro Icardi nu mai este dorit de Juventus! El este atacantul pe care îl aduce Maurizio Sarri

Mauro Icardi nu mai este dorit de Juventus! El este atacantul pe care îl aduce Maurizio Sarri

Juventus

Comentarii

Mauro Icardi este pe lista de transferuri a lui Juventus de mult timp, însă în cele din urmă ultimul cuvânt îl are Maurizio Sarri, iar antrenorul "bătrânei doamne" vrea să aducă un alt atacant la Torino.

Arkadiusz Milik, alături de care Sarri a lucrat la Napoli, este ţinta principală pentru atacul lui Juventus, acolo de unde va ieşi un alt fost jucător de la Napoli, Gonzalo Higuain. Sport Mediaset a aflat că Sarri îl consideră pe Milik o soluţie mai bună pentru Icardi şi îl vede un partener potrivit pentru Cristiano Ronaldo şi Dybala. 

Andrea Agnelli îi acordă sprijin total lui Sarri, astfel că Milik este ţinta principală pentru perioada de mercato. Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, deja a contactat anturajul polonezului, iar acesta pare încântat de un transfer la Juventus, de aceea nu a acceptat, până acum, vreo ofertă de prelungire a contractului cu Napoli. 

Milik este la Napoli din 2016, perioadă în care a înscris 46 de goluri pentru clubul din sudul Italiei. În acest moment, el este cotat la 32 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: icarditransfer juventusmilik 

viewscnt
Articole similare