Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Allegri, înlocuitorul lui Zidane la Real Madrid. Italianul a confirmat discuţiile cu Florentino Perez: "Vreau să merg la un club cu un proiect"

Max Allegri, înlocuitorul lui Zidane la Real Madrid. Italianul a confirmat discuţiile cu Florentino Perez: "Vreau să merg la un club cu un proiect"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Massimiliano Allegri (52 de ani) este liber de contract după despărţirea de Juventus, de vara trecută. Antrenorul italian, într-un interviu pentru Marca, a dezvăluit că a avut şansa de a prelua Real Madrid.

Tehnicianul italian a explicat ce a făcut după ce a plecat de la Juventus, în vara anului trecut: "M-am bucurat de familia mea şi oraşul meu, Livorno, alături de prieteni vechi". Allegri a spus că vrea să se întoarcă în antrenorat, după ce în trecut a mai spus că în această vară va începe un nou capitol în cariera lui de antrenor. 

"Nu mă interesează în ce campionat voi merge. Vreau să merg la un club cu un proiect unde să pot avea ambiţia de a câştiga", a spus Allegri, care, în ultimul an, a fost legat de mai multe cluburi importante din Europa, precum Paris Saint-Germain, Manchester United sau chiar AC Milan, fosta sa echipă. 

Şase titluri în Serie A a câştigat Max Allegri. Unul pe banca lui AC Milan şi cinci la Juventus. Din păcate pentru el, nu a avut acelaşi succes şi în competiţiile europene. De două ori a ajuns Allegri cu Juventus în finala UEFA Champions League, iar de fiecare dată a pierdut. 

Max Allegri, înlocuitorul lui Zidane la Real Madrid. Italianul a confirmat discuţiile cu Florentino Perez

În trecut, numele lui Allegri a fost vehiculat pentru banca lui Real Madrid în repetatate rânduri. Italianul a dezvăluit pentru Marca faptul că a fost în discuţii cu Florentino Perez. 

"În urmă cu doi a existat o discuţie, dar nu s-a întâmplat nimic pentru că eram sub contract cu Juve. Aveam un angajament moral puternic faţă de această echipă şi de fanii ei", a spus Allegri. 

Cel mai probabil, Florentino Perez a încercat să îl aducă pe Allegri pe "Santiago Bernabeu" în vara anului 2018, atunci când Zinedine Zidane şi-a dat demisia, după ce a câştigat al treilea trofeu UEFA Champions League la rând. 

În schimb, la Real a venit Julien Lopetegui, selecţionerul Spaniei din acel moment. Lopetegui nu a terminat sezonul pe banca lui Real, fiind înlocuit cu Santiago Solari, interimar până la revenirea lui "Zizou". 

Afla mai multe despre: real madridmax allegri 

viewscnt
Articole similare