Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Allegri: ”Pentru mine, Barcelona e principala favorită la câştigarea UCL în acest an”

Max Allegri: ”Pentru mine, Barcelona e principala favorită la câştigarea UCL în acest an”
Comentarii

Antrenorul lui Juventus Torino a apărut în faţa presei înaintea partidei din Uefa Champions League contra spaniolilor de la Valencia. Printre altelele, tehnicianul italian a nominalizat-o pe actuala campioană din La Liga, drept principala favorită la câştigarea trofeului.

”Anul acesta, cred că Barcelona este echipa favorită să câştige trofeul. În spatele ei sunt alte trei echipe. Noi, prin venirea lui Cristiano avem o altă ambiţie şi probabil aşteptări. În ciuda momentului nostru bun sau al celor de la Manchester City, nu-mi schimb părerea. Barcelona rămâne favorita principală. Anul trecut m-am înşelat. Să vedem anul acesta...” a explicat Allegri.

Cristiano Ronaldo are parte de un debut excelent în tricoul lui Juventus, iar noul său antrenor mărturiseşte: ”Prefer ca Ronaldo să continuie să joace aşa cum o face acum. Marchează, pasează decisiv, face lucruri incredibile” a declarat Allegri, atunci când a fost întrebat ce preferă: ”Ronaldo să marcheze un gol spectaculos, sau echipa sa să se califice”.

Despre partida cu Valencia, Max Allegri a declarat: ”Valencia aşteaptă să câştige, firesc. Este singurul rezultat care-i mai ţine în cărţi. Evoluţia lor din ultima vreme le dă încredere. Vor dori să aibă mingea, vor căuta posesia. Au pierdut doar un meci din ultimele zece şi au mulţi jucători buni, dar şi o echipă valoroasă” a mai spus tehnicianul lui Juventus.

Juventus - Valencia se joacă marţi de la ora 22:00 în direct pe Telekom Sport 2. Aici ai programul integral al transmisiunilor Telekom Sport de marţi din Champions League.

Afla mai multe despre: max allegrijuventusfc barcelonachampions league 

viewscnt
Articole similare