Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Allegri revine în fotbal! Italianul va avea ca obiectiv câştigarea UEFA Champions League

Max Allegri revine în fotbal! Italianul va avea ca obiectiv câştigarea UEFA Champions League
Comentarii

Massimiliano Allegri (52 de ani) este pregătit să revină în fotbal după ce a părăsit-o pe Juventus în urmă cu aproape un an. Antrenorul italian poate semna cu o echipă care îşi propune câştigarea UEFA Champions League.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport notează că Max Allegri şi-a "reîncărcat bateriile" şi este pregătit să revină în antrenorat. În fapt, italianul a declarat în urmă cu mai multe luni că nu va accepta nicio ofertă în actuala stagiune. Allegri aşteaptă în continuare o ofertă pe placul lui, iar Paris Saint-Germain este una dintre echipele care sunt interesate. 

Francezii au schimbat mai mulţi antrenori cu nume în ultima perioadă, însă niciunul nu a reuşit să îndeplinească obiectivul propus de şeicii care au preluat clubul din capitala Franţei la începutul anilor 2010. Cotidianul La Stampa susţine că Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, deja a intrat în contact cu tehnicianul italian, alături de care a mai lucrat la AC Milan. 

Allegri este şi pe lista lui Manchester United. "Diavolii" vor renunţa la Ole Gunnar Solskjaer în cazul în care acesta nu reueşteşte să califice echipa în UEFA Champions League la finalul sezonului. 

Allegri a câştigat saşe titluri în Serie A, unul cu AC Milan şi cinci cu Juventus. A ajuns de două ori în finala UEFA Champions League cu Juventus, însă a pierdut de fiecare dată. 

Afla mai multe despre: allegripsg 

viewscnt
Articole similare