Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Meyer, de la viitorul star al fotbalului mondial, la jucător liber la vârsta de 25 de ani

Max Meyer, de la viitorul star al fotbalului mondial, la jucător liber la vârsta de 25 de ani

Premier League

Comentarii

Germanul Max Meyer a fost pus pe liber de Crystal Palace şi îşi caută acum o altă echipă.

Considerat unul dintre marile talente ale fotbalului german, Max Meyer a fost la un moment dat pe lista unor cluburi mari precum Barcelona, Arsenal sau Chelsea.

La doi ani şi jumătate după ce a ajuns în Premier League, la Crystal Palace, Max Meyer a fost pus pe liber de gruparea londoneză.

Campion European la U21 cu naţionala ţării sale, Meyer a fost şi cel mai bun jucător la turneul final U17. A debutat chiar şi în naţionala mare a Germaniei, acolo unde a strâns patru selecţii şi a marcat un gol.

”Este exemplul clasic de fotbalist foarte talentat, care nu a tratat fotbalul cu seriozitate. Putea ajunge un lider al naţionalei Germaniei la această vârstă. Din păcate, ceea ce a arătat în ultimii doi ani pe teren nu seamănă cu jocul de fotbal pe care îl propunea la naţionalale de tineret” scrie un jurnalist german, pe Twitter.

La Palace a ajuns în 2018. A marcat un singur gol în 46 de apariţii, iar acum se vede nevoit să caute o nouă provocare. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani s-ar putea întoarce în Germania, chiar la Schalke, acolo unde a jucat timp ce cinci sezoane. Şi-ar putea ajuta fosta echipă să scape din situaţia dificilă în care se află. 

Afla mai multe despre: max meyer 

viewscnt
Articole similare