Experiențe împreună.
You are here:

Max Verstappen şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2023

Max Verstappen şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2023

Fotbal

Comentarii

Pilotul olandez Max Verstappen, aflat la Red Bull din 2014, şi-a prelungit contractul cu echipa austriacă de Formula 1 până în 2023.

Anunţul făcut de Red Bull, privind prelungirea, pune capăt speculaţiilor că tânărul pilot olandez de 22 ani ar putea ajunge la Mercedes sau Ferrari la finele sezonului 2020.

''Sosirea motoristului Honda şi progresul pe care l-am realizat în ultimele 12 luni îmi dau şi mai multă motivaţie şi încredere că putem câştiga împreună. Vreau să câştig cu Red Bull şi obiectivul nostru şi bineînţeles să ne batem pentru titlul mondial'', se arată într-un comunicat semnat de Verstappen.

În sezonul 2019, olandezul s-a clasat de nouă ori pe podium, iar de trei ori pe cea mai înaltă treaptă, în Austria, Germania şi Brazilia. Verstappen s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general al piloţilor, după Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas. În 2015, el devenea cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1, când a concurat în Marele Premiu al Australiei la 17 ani şi 166 zile. În 2016, Max devenea cel mai tânăr pilot care a câştigat o cursă în Formula 1, în Spania, la 18 ani.

"Vreau să câştig cu Red Bull şi scopul nostru este să luptăm împreună pentru titlul mondial", a declarat Verstappen.

viewscnt
Articole similare