Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maxim, aşa cum nu l-aţi mai văzut până acum. Ce hobby-uri are şi de ce fraţii săi nu au ajuns fotbalişti!

Maxim, aşa cum nu l-aţi mai văzut până acum. Ce hobby-uri are şi de ce fraţii săi nu au ajuns fotbalişti!

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Maxim (22 de ani) a vorbit pentru Dolce Sport despre pasiunile sale din afara terenului, dar a explicat şi motivele pentru care nici unul din fraţii săi nu au reuşit să facă pasul spre fotbalul profesionist

Alexandru Maxim s-a detaşat de discuţiile despre transferul său în această vacanţă. Cel mai bun jucător al Pandurilor s-a preocupat mai mult de familie şi de pasiunile din afara terenului de fotbal.

"Sunt singurul din familie cu fotbalul, si ceilalti au practicat cand erau mai mici, dar n-au fost talentati. Poate mi-am dorit mai mult sa continuu cu acest lucru. Poate si ei, daca se tineau, ajungeau fotbalisti", a spus atacantul pentru Dolce Sport.

Fotbalul nu e singura pasiune a lui Maxim. Când nu e în cantonament, se antrenează cu fratele său.

"Imi place foarte mult sa joc snooker alaturi de fratele meu, imi place de asemenea tenisul de camp, insa este prea frig acum. La munte evit sa schiez sau sa ma dau cu placa, asa ca am incercat sa stau cat mai mult alaturi de prieteni si familie", a mai spus el pentru Dolce Sport.

Alexandru Maxim joacă la Pandurii din sezonul 2011-2012 şi a reuşit până acum să strângă 44 de prezenţe în Liga I şi 9 goluri.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Avem peste 100.000 de fani ;)

viewscnt
Articole similare