Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maxim istoric pentru Gnohere! Momentul în care Bizonul se felicită că a ales FCSB. Becali a dat lovitura: cât a ajuns să valoreze

Maxim istoric pentru Gnohere! Momentul în care Bizonul se felicită că a ales FCSB. Becali a dat lovitura: cât a ajuns să valoreze

Superliga

Comentarii

Francezul Harlem Gnohere se află în cel mai bun moment al carierei, în ceea ce priveşte eficienţa, dar şi din punctul de vedere al cotei de piaţă.

Aflat pe locul 3 în topul golgheterilor Ligii 1, cu 7 reuşite în primele 11 etape, Gnohere (30 de ani) este cotat acum la cea mai mare sumă din întreaga carieră.

Ajuns în Liga 1 în 2015, la Dinamo, când avea o cotă de piaţă de un milion de euro, atacantul s-a aflat într-o continuă creştere, iar acum a atins vârful, după a doua actualizare realizată de Transfermarkt în doar trei luni.

2,5 milioane de euro valorează Gnohere, conform sursei citate, iar această creştere în convine de minune lui Gigi Becali, care s-a arătat dispus să renunţe la golgheterul său pentru o ofertă importantă din zona Arabă.

De o creştere consistentă a avut parte şi Dennis Man (20 de ani), care acum e pe locul doi în topul celor mai valoroşi jucători din Liga 1, cu o cotă de 2,7 milioane de euro.

Lider rămâne Alex Mitriţă (CS U Craiova), cu o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

250.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l aduce pe Gnohere la FCSB, de la Dinamo
 

Afla mai multe despre: gnoherebecalifcsbcota de piata 

viewscnt
Articole similare