Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mayweather aruncă bomba după meciul lui McGregor: americanul anunţă că se va bate cu irlandezul şi cu Khabib Nurmagomedov în acest an

Mayweather aruncă bomba după meciul lui McGregor: americanul anunţă că se va bate cu irlandezul şi cu Khabib Nurmagomedov în acest an

Box

Comentarii

Pugilistul american Floyd Mayweather a surprins, duminică, în ziua în care irlandezul Conor McGregor a revenit cu succes în octagon.

La puţin timp după ce McGregor l-a învins în doar 40 de secunde pe pe americanul Donald "Cowboy" Cerrone, la categoria semimijlocie, Mayweather a făcut două anunţuri surprinzătoare pe Instagram.

Mayweather lasă de înţeles că, în acest an, ar urma să se bată atât cu irlandezul, pe care l-a învins în ringul de box în 2017, cât şi cu rusul Khabib Nurmagomedov, cel care îl învingea în 2018 pe McGregor. De această dată dată, Mayweather şi McGregor ar urma să se lupte în octagon, lasă de înţeles americanul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

La rândul său, McGregor a lăsat să se înţeleagă că în acest an s-ar putea revanşa în faţa lui Mayweather: "El e în planurile noastre pentru acest an, iar noi suntem în planurile lui. Vom face sigur ceva".

VIDEO | Conor McGregor, victorie în 40 de secunde la revenirea în octagonâ

Conor McGregor a revenit, duminică, în octagon, în cadrul galei UFC 246, care a avut loc în Las Vegas. Luptătorul irlandezul l-a învins pe americanul Donald "Cowboy" Cerrone, la categoria semimijlocie.

În prima dispută după 15 luni, McGregor, în vârstă de 31 de ani, a obţinut una dintre cele mai spectaculoase victorii ale carierei, în doar 40 de secunde. Arbitrul a oprit confruntarea după nici un minut, după o serie de lovituri ale lui McGregor.

Afla mai multe despre: mayweather 

viewscnt
Articole similare