Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mayweather nu ştie ce să mai facă pentru bani. De ce sport s-ar apuca americanul şi ce sumă uriaşă ar încasa

Mayweather nu ştie ce să mai facă pentru bani. De ce sport s-ar apuca americanul şi ce sumă uriaşă ar încasa

Sporturi

Comentarii

La jumătate de an de la duelul dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor, cei doi sportivi s-ar putea reîntâlni în acest an pentru ca irlandezul să-şi poată lua revanşa.

Joe Rogan, un comentator de MMA, a declarat de curând că Mayweather negociază cu oficialii UFC o intrare spectaculoasă în "cuşcă". Se vehiculează că americanul ar urma să primească un miliard de dolari pentru a disputa câteva lupte în circuitul UFC.

"Vă pot spune un singur lucru, Dana (n.r. Dana White, directorul UFC) mi-a spus că Floyd vrea o înţelegere. Pur şi simplu i-am dat un mesaj şi l-am întrebat dacă Floyd chiar se gândeşte să se bată în MMA. Mi-a răspuns: <<Da, e absolut nebun! I-am spus că va fi omorât, dar încă se găndeşte să o facă>>", a declarat Joe Rogan, conform Bleacher Report.

În ultima perioadă, filmuleţe cu Mayweather în cuşcă au devenit virale. După ce americanul s-a impus prin KO Tehnic în Las Vegas, au fost multe voci care au spus că va avea loc o a doua luptă, însă, de această dată, pe teritoriul lui McGregor. 

Afla mai multe despre: floyd mayweathermcgregorlas vegasufcmma 

viewscnt
Articole similare