Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe a luat cina cu starurile lui Chelsea după gala FIFA. Fotografia care a aprins imaginaţia fanilor: "Bine ai venit!"

Mbappe a luat cina cu starurile lui Chelsea după gala FIFA. Fotografia care a aprins imaginaţia fanilor: "Bine ai venit!"galerie foto
Comentarii

Kylian Mbappe, noua stea a fotbalului mondial, a luat cina cu mai multe vedete ale lui Chelsea, după gala FIFA în cadrul căreia a fost ales în 11-le ideal al anului.

După evenimentul care a avut loc luni seară la Londra, atacantul echipei Paris Saint-Germain a mers în oraş cu Eden Hazard, David Luiz, Willian, N’Golo Kante sau legendarul Didier Drogba, iar fanii echipei londoneze au reacţionat imediat pe reţelele de socializare.

"Mbappe la Chelsea confirmat", "bine ai venit la Chelsea, Mbappe" sau "legendele lui Chelsea îl transferă pe Mbappe" au fost doar câteva dintre comentarii. Subiectul Chelsea nu reprezintă neapărat o noutate pentru Mbappe. În 2012, la vârsta de 13 ani, el a dat probe de joc la echipa londoneză, însă a fost refuzat.

La doar 18 ani, Kylian Mbappe a fost ales în echipa ideală a anului, an în care a cucerit titlul de campion mondial cu naţionala Franţei, pe lângă celelalte trofee câştigate la nivel de club cu PSG.

Afla mai multe despre: transferchelseambappe 

viewscnt
Articole similare