Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe a luat marea decizie în privinţa situaţiei sale de la PSG! Ce i-a transmis lui Pochettino

Mbappe a luat marea decizie în privinţa situaţiei sale de la PSG! Ce i-a transmis lui Pochettino

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe l-a informat pe antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, că nu intenţionează să îşi reînnoiască actualul acord, care expiră vara viitoare.

Dupa ce s-a întors din vacanţă, Mbappe a facut testele medicale înainte de a se întâlni cu antrenorul argentinian şi l-a informat pe acesta că decizia lui nu s-a schimbat faţă de club. 

Tutuşi, starul francez a spus că nu va forţa o plecare, deoarece are respect faţă de PSG, însă nu va rămâne la Paris după 2022, potrivit Marca. Pochettino este cunoscut pentru faptul că menţine relaţii excelente cu toţi jucătorii săi, aşa cum s-a văzut în special la Tottenham, cu nume precum Dele Alli, Christian Eriksen şi Harry Kane.

Mbappe a revenit la echipă, dar chiar dacă şefii lui PSG au făcut totul din punct de vedere financiar, acesta ar dori să se alăture unui club care poate câştiga UEFA Champions League. 

Real Madrid va acţiona la momentul potrivit

Real Madrid aşteaptă în continuare momentul ideal pentru a începe negocierile cu campionul mondial, la fel cum a făcut şi în cazul lui David Alaba. Florentino Perez menţine o relaţie puternică cu Nasser Al-Khelaifi şi nu vrea să rupă acestă legătură.

Preşedintele madrilenilor ştie că situaţia de faţă este in favoarea lui şi va alege momentul potrivit pentru a-l aduce la Madrid pe tânărul francez. 

Afla mai multe despre: mbappe-psg-real madrid 

viewscnt
Articole similare