Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, afectat după ce "a îngropat" Franţa! Ce a transmis după meciul cu Elveţia de la EURO 2020: "Am vrut să ajut, dar am eşuat"

Mbappe, afectat după ce "a îngropat" Franţa! Ce a transmis după meciul cu Elveţia de la EURO 2020: "Am vrut să ajut, dar am eşuat"

EURO 2020

Comentarii

Mijlocaşul Kylian Mbappe s-a declarat "dezolat" de faptul că a ratat penalty-ul decisiv al Franţei în meciul cu Elveţia, pierdut la loviturile de departajare, scor 4-5, în optimile Euro-2020.

Mbappe, "dezolat" că a ratat penalty-ul decisiv al Franţei în meciul cu Elveţia

"Tristeţea este imensă după această eliminare, noi nu ne-am atins obiectivul. Sunt dezolat pentru acest penalty. Am vrut să ajut echipa, dar am eşuat", a scris Mbappe pe reţelele de socializare.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema '57, '59 şi Paul Pogba '75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic '15 şi '81 şi Mario Gavranovic '90.

În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalty. Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84.

La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat.

Pentru Elveţia au transformat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

 

Afla mai multe despre: frantambappeeuro 2020 

viewscnt
Articole similare