Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe e prioritar pentru Real Madrid. Dar Florentino şi Zidane au un Plan B: el este fotbalistul de 250 DE MILIOANE DE EURO de pe lista Realului

Mbappe e prioritar pentru Real Madrid. Dar Florentino şi Zidane au un Plan B: el este fotbalistul de 250 DE MILIOANE DE EURO de pe lista Realului

Real Madrid

Comentarii

Starul lui Paris Saint Germain, Kylian Mbappe este o prioritate pentru Real Madrid şi noul ei antrenor, Zinedine Zidane. Dar ”albii” au şi un Plan B.

Florentino Perez îşi construieşte deja lista de transferuri pentru vara viitoare şi o face doar cu acceptul antrenorului Zinedine Zidane. După cum anunţă jurnalistul Eduardo Inda, madrilenii l-au pus în capul listei de achiziţii pe Kylian Mbappe de la Paris Saint Germain, dar transferul super atacantului francez pare aproape imposibil.

În acest sens, Florentino Perez i-a transmis noului său antrenor că este nevoie de o listă de rezervă în care să se regăsească numele a cel puţin 2-3 atacanţi de top.

Interesul pentru Luka Jovic rămâne unul de actualitate, dar mai marele blanco vreau un adevărat ”star” în ofensiva merengue. Opţiunea cu care atât Florentino cât şi Zidane sunt de acord vine din Premier League şi se transformă în planul de rezervă al madrilenilor.

”Dacă Real Madrid nu îl poate aduce pe Mbappe în vară, alternativa aleasă de preşedinte şi antrenor este Harry Kane. Dacă Mbappe nu vine la Real Madrid, Kane va ajunge pe Bernabeu pentru 250 de milioane de euro” avertizează jurnalistul spaniol, Eduardo Inda, fost redactor şef al cotidianului MARCA, actualmente director al OK Diario.

În operaţiunea Kane ar putea intra şi Gareth Bale care vrea să revină în Premier League. Acesta ar diminua suma de transfer cerută de Daniel Levy pentru Kane, forţând Realul să plătească doar 180 de milioane de euro.

  • 24 de goluri a dat Kane în acest sezon
  • 164 de goluri în 250 de meciuri are la Spurs
  • 150 de milioane de euro este cota sa de piaţă

Afla mai multe despre: kylian mbappeharry kane 

viewscnt
Articole similare