Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe explică de ce l-a lăsat pe Messi să execute penalty-ul câştigat împotriva lui Brugge. Francezul ar fi putut să îşi treacă în cont un ”hat-trick”

Mbappe explică de ce l-a lăsat pe Messi să execute penalty-ul câştigat împotriva lui Brugge. Francezul ar fi putut să îşi treacă în cont un ”hat-trick”

PSG

Comentarii

În meciul cu Club Brugge, PSG a câştigat un penalty, iar Mbappe ar fi putut reuşi tripla, însă a ales să îl lase pe Messi să execute lovitura de la 11 metri.

PSG s-a distrat cu Club Brugge în ultimul meci al francezilor din grupele Champions League din acest sezon, câştigând cu 4-1.

În tur, în Belgia, gazdele reuşiseră o remiză surprinzătoare şi se punea problema ca cei de la Brugge să reuşească din nou să le surprindă pe vedetele pariziene.

Însă, Mbappe a marcat două goluri în primele şapte minute, iar PSG a scos cu uşurinţă victoria, deşi rezultatul nu avea nicio relevanţă în persopectiva clasamentului.

Messi a marcat şi el o dublă, al doilea gol al argentinianului venind de la punctul cu var, deşi Mbappe şi-ar fi putut completa ”hat-trick-ul” dacă transforma lovitura de la 11 metri.

Mbappe explică de ce l-a lăsat pe Messi să execute penalty-ul câştigat împotriva lui Brugge

Însă, francezul i-a lăsat penalty-ul coechipierului său, spre surprinderea tuturor. Şi Messi făcuse un gest similar pentru Mbappe, tot în Liga Campionilor, la meciul cu Leipzig, câştigat de PSG 3-2.

Atunci, după ce marcase o dublă, Leo Messi l-a lăsat pe Mbappe să execute un penalty în prelungiri, pe care francezul l-a ratat însă.

Întrebat de ce a ales să îl lase el pe Messi de această dată, atacantul francez nu a făcut referire la grestul coechipierului său de la meciul cu Leipzig, ci doar a spus că a vrut să îi dea încredere lui Messi.

O să avem nevoie de Lionel Messi... O să avem nevoie de el pe parcursul sezonului şi sunt sigur că ne va ajuta în momentele importante.

Trebuie să aibă încredere în acele momente, ne va face şi pe noi încrezători. Este foarte bine pentru el că a încheiat golul cu două meciuri şi este bine şi pentru noi şi viitorul nostru”, a declarat Kylian Mbappe.

Calificată în optimi, PSG va avea parte, cel mai probabil, de o tragere la sorţi inconfortabilă, după ce s-a clasat doar pe locul secund în grupă, în urma lui Manchester City.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare