Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mbappe”, ”Hagi”, ”Mutu” sau ”Chivu”. Super Brain, programul de mental coaching care salvează tinerii fotbalişti

”Mbappe”, ”Hagi”, ”Mutu” sau ”Chivu”. Super Brain, programul de mental coaching care salvează tinerii fotbalişti

Fotbal

Comentarii

În fiecare sezon, un junior explodează şi primeşte un nou supranume în fotbalul românesc. Fie ca e vorba despre ”Mbappe de Romania”, despre noul Hagi, noul Chivu sau noul Mutu, presiunea e uriaşă pentru tinerii jucători a căror viaţă se schimbă odată cu semnătura pe noul contract.

Aşteptările sunt mari din partea tuturor, zerourile se adaugă în contract, iar clauzele de sute de milioane apar de nicăieri. Aşa sună aproape fiecare poveste din fotbalul românesc, povestea jucătorilor care sunt aruncaţi direct în mirajul milioanelor de euro, total nepregătiţi.

”Super Brain” e un program de mental coaching, care atrage din ce în ce mai mulţi fotbalişti români, conştienţi că nu pot progresa făra a avea bazele unei gândiri sănătoase. Ca să înţelegem mai bine, mental coaching reprezintă consilierea psihologică pentru cei care vor să-şi îmbunătăţească performanţele profesionale sau pe cele din viata de zi cu zi.

Deniz Giafer de la Dinamo, Vlad Mitrea de la Inter şi Claudiu Negoescu de la FCSB sunt câţiva dintre juniorii români de perspectivă care s-au lovit de mici de probleme la echipele unde joacă, le-au conştientizat şi au acceptat imediat ajutor. Alături de ei, Hanca, Sepsi şi Răzvan Marin, fotbalişti cu experienţă în Liga I, nu refuză ajutor de specialitate pentru a-şi îmbunătăţi performanţele.

Pe mine m-a ajutat foarte mult pentru că la începutul sezonului eram foarte negativist. Am avut foarte multe probleme şi totul mi se părea pe negativ, împotriva mea. Ei au încercat şi au reuşit să mă ţină pozitiv. M-au făcut să muncesc la antrenament şi să demonstrez că merit să joc.

Prin muncă, doar aşa am trecut prin anumite momente grele de la începutul anului. Am fost ajutat să jucrez pe partea mentală. Fotbaliştii să apeleze cu încredere şi să muncească mult. Fără muncă şi fără seriozitate nu se poate face nimic. Poţi fi cel mai talentat, fără muncă nu ai cum să ajungi mare”, a spus Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: mental coachingsepsihancarazvan marinsuper brain 

viewscnt
Articole similare