Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe: ”Noi avem datori să-i facem pe francezi să uite de toate problemele!” Macron şi Putin au fost în vestiarul Franţei

Mbappe: ”Noi avem datori să-i facem pe francezi să uite de toate problemele!” Macron şi Putin au fost în vestiarul Franţei

Cupa Mondială

Comentarii

Mijlocaşul Kylian Mbappe a declarat, duminică seară, că este mândru că i-a făcut pe francezi fericiţi, după victoria, scor 4-2, cu naţionala Croaţiei, în finala Cupei Mondiale.

"Sunt foarte bucuros. Drumul a fost lung, dar a meritat, suntem mândri că am făcut francezii fericiţi. Noi aveam datoria de a-i face să uite de toate problemele. Jucăm pentru astfel de lucruri. Nu vreau să fiu doar un trecător prin lumea fotbalului. Vreau să fiu mult mai mult. Vom sărbători, am muncit tot sezonul, este moment de sărbătoare", a spus Mbappe.

Atacantul Olivier Giroud a declarat că Franţa a realizat un lucru extraordinar. "Am săbătorit în vestiar, a fost preşedintele Macron, Vladimir Putin şi preşedinta croată a vrut să ne felicite. În ultimele zece minute am stat pe bancă, am discutat cu băieţii, nu ştiam cum să rămânem concentraţi până la final. Apoi am alergat peste tot, ştiu că m-am îmbrăţişat cu Adil Rami, apoi am fost trântit la pământ. Am realizat ceva extraordinar, am scris o pagină frumosă".

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

Pentru Franţa au marcat Mandzukici '18 (autogol), Griezmann '39 (penalti), Pogba '59 şi Mbappe '65.

Golurile Croaţiei au fost reuşite de Perisici '28 şi Mandzukici '69.

Afla mai multe despre: kylian mbappefrantacroatiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare