Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mbappe nu ar avea loc la Liverpool!" Declaraţia care a devenit virală într-un timp record

"Mbappe nu ar avea loc la Liverpool!" Declaraţia care a devenit virală într-un timp record

Liverpool

Comentarii

Fostul jucător al formaţiei FC Liverpool, Jason McAteer crede că starul francez, Kylian Mbappe, nu ar avea loc în formaţia lui Jurgen Klopp.

Într-un interviu acordat publicaţiei Stats Perform News, fostul fotbalist de la FC Liverpool, Jason McAteer a mărturisit că nu îl vede pe starul francez în echipa lui Jurgen Klopp:

"În opinia mea, Mbappe nu se simte bine la PSG. Este un super star, fără doar şi poate, dar nu este momentul pentru ca el să vină la Liverpool. Nu sunt sigur că este tipul de jucător pe care Klopp îl place. Aş prefera să-i văd pe Anfield pe Werner sau pe Jadon Sancho. Poate că l-am putea vedea pe Mbappe la Liverpool, dar nu este momentul pentru o asemenea mutare cu Klopp pe bancă!" a mărturisit Jason McAteer, pentru sursa citată.

Declaraţia irlandezul s-a viralizat rapid, iar fanii au comentat-o îndelung pe reţelele de socializare. Surprinzător, există multe reacţii care sunt de aceeşi părere cu cea a fostului fotbalist al "cormoranilor".

Acum în vârstă de 48 de ani, Jason McAteer a jucat la Liverpool între 1995 şi 1999. Fost internaţional irlandez, mijlocaşul originar din Birkenhead a mai evoluat în cariera sa pentru Bolton, Blackburn Rovers, Sunderland sau Tranmere Rovers. Al are 52 de selecţii în prima reprezentativă a Irlandei.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare