Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe nu se ascunde. A recunoscut că şi-a jignit colegul: "Da, l-am numit pe Neymar 'vagabond'!"

Mbappe nu se ascunde. A recunoscut că şi-a jignit colegul: "Da, l-am numit pe Neymar 'vagabond'!"

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani) a recunoscut, într-un interviu, că l-a numit pe Neymar (29 de ani) "vagabond" după ce nu i-a dat o pasă cum trebuie. Camerele TV l-au surprins pe starul francez, pe banca de rezerve, în timp ce vorbea despre colegul său din echipa Parisului.

Mbappe nu se ascunde. A recunoscut că şi-a jignit colegul: "Da, l-am numit pe Neymar 'vagabond'!"

În timpul meciului cu Montpellier, Mbappe a fost surprins de camerele TV pe banca de rezerve, după ce a fost schimbat, în timp îl jignea pe Neymar. Francezul l-a numit pe brazilian "vagabond" pentru că nu i-a pasat la o fază care putea fi periculoasă pentru poarta advesară.

Într-un interviu acordat RMC Sport, Kylian Mbappe a recunocut jignirea adusă colegului său. „Da, l-am numit pe Neymar „vagabond”, pentru că nu am fost fericit cu o pasă. Sunt lucruri care se întâmplă întotdeauna în fotbal. De aceea, imediat după ce subiectul a „explodat”, am vorbit cu el despre asta. Asta se întâmplă pentru că vrem să câştigăm. Nu este o problemă între noi după asta”, a spus Mbappe, citat şi de L'Equipe.

Mbappe l-a numit vagabond pe Neymar

„Vagabondul ăsta nu-mi pasează”, i-a spus Mbappe lui Idrissa Gueye. Imaginile au făcut imediat înconjurul lumii şi au părut a inflama atmosfera din vestiar. După meci, antrenorul Pochettino a dat asigurări că relaţia dintre starurile sale este una perfectă. Cu câteva momente înaintea acestui gol, Mbappe a fost schimbat cu Icardi, după un nou meci fără gol pentru francez, al patrulea la rând. Pe parcursul partidei, Mbappe a avut mai multe ocazii de a înscrie, însă n-a reuşit să spargă seria de patru meciuri fără gol.

Afla mai multe despre: kylian mbappeneymarvagabond 

viewscnt
Articole similare