Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe şi-a ales următoarea destinaţie! Francezul a anunţat-o pe PSG că nu îşi va prelungi contractul. ”Pot să confirm”

Mbappe şi-a ales următoarea destinaţie! Francezul a anunţat-o pe PSG că nu îşi va prelungi contractul. ”Pot să confirm”

Transferuri

Comentarii

Kylian Mbappe s-ar fi decis asupra următoarei sale destinaţii: Real Madrid. Presa spaniolă anunţă că francezul ar fi informat-o pe PSG că nu îşi va prelungi contractul, care expiră în 2022.

Cadena SER anunţă că Mbappe vrea transferul la Real. Conform presei spaniole, acesta ar fi anunţat-o pe PSG că nu îşi va prelungi înţelegerea, care expiră în 2022, şi că va pleca fie liber de contract în vara respectivă, fie în schimbul unei sume colosale la sfârşitul actualului sezon.

Mbappe şi-a ales următoarea destinaţie!

Deşi toate marile echipe sunt interesate de francez, acesta ar fi interesat doar de mutarea pe Bernabeu. Real Madrid este o admiratoare recunoscută a francezului, de când acesta a explodat la Monaco, iar acum pare momentul optim pentru aducerea sa

Conform lui Josep Pedrol, un respectat jurnalist iberic, Mbappe va ajunge la Madrid încă din vara aceasta. Acesta a explicat ce transferuri ar mai dori Perez şi a garantat că Mbappe va juca pentru Real din vară.

”Obiectivele Realului sunt transferurile lui Haaland şi Mbappe. Inclusiv Alaba, pe toţi trei vrea să-i aducă Florentino Perez în această vară. Mi s-a confirmat că Real Madrid poate acum să-i transfere atât pe Mbappe, cât şi pe Haaland.

În acest moment este mult mai uşor ca Mbappe să ajungă la Real Madrid decât Haaland. Eu pot să confirm că Mbappe va juca din vară la Madrid!” a dezvăluit jurnalistul Josep Pedrerol, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Afla mai multe despre: transfer mbappembappe real madridkylian mbappepsg 

viewscnt
Articole similare