Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe spre Real Madrid | Spaniolii au aflat ce condiţii incredibile îi pune starul francez lui Florentino Perez

Mbappe spre Real Madrid | Spaniolii au aflat ce condiţii incredibile îi pune starul francez lui Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe a împlinit 20 de ani şi este fotbalistul la modă în fotbalul european. Real Madrid l-a dorit şi în vara trecută, dar Paris Saint Germain s-a mişcat mult mai repede şi mult mai bine şi l-a convins pe vârful naţionalei Franţei să joace în Ligue 1.

Dar Florentino Perez nu a renunţat la ideea de a-l aduce pe Santiago Bernabeu. Spaniolii de la Diario Gol speculează că un sezon ratat în Champions League de PSG, l-ar determina pe Mbappe să îşi dorească să plece de pe Parc de Princes.

Contribuie mult la decizia francezului şi faptul că de la Madrid a dispărut ”pericolul Cristiano”. Mbappe a refuzat în vara trecută oferta Realului, tocmai pentru că simţea că nu va fi protagonist într-o echipă în care marele star este portughezul.

Din această vară, lucrurile s-ar putea schimba. Dar Mbappe pune condiţii! Şi nu sunt atât de uşor de îndeplinit, susţine sursa citată.

Numărul 10 şi un avion privat la dispoziţia sa şi a familiei sale

Conştient de calitatea sa şi de potenţialul uriaş pe care îl arată (atât în teren, cât şi la nivel de marketing), Kylian are pretenţii aparte.

Diariogol scrie că francezul vrea o primă de jumătate de milion de euro dacă va câştiga Balonul de Aur, dar solicită şi tricoul cu numărul 10 purtat în prezent de Luka Modric.

Nu în ultimul rând, Mbappe vrea la dispoziţia sa şi a familiei sale un şofer particular, un majordorm şi măcar un bodyguard. Mai mult decât atât, sursa citată scrie că francezul îi cere lui Florentino Perez acelaşi lucru pe care i l-a cerut şi lui Nasser Al-Khelaifi: un avion privat şi 50 de ore de zbor pentru familia sa în interes privat.

A fost la un pas de Real Madrid pentru 214 milioane de euro

În noiembrie, documentele Football Leaks obţinute de Der Spiegel şi analizate de Mediapart au dezvăluit secretele transferului lui Kylian Mbappe Lotin de la AS Monaco la Paris Saint Germain, dar şi faptul că fotbalistul era ca şi transferat de Real Madrid, dar a refuzat să meargă în Capitala Spaniei.

214 milioane de euro trebuia să plătească gruparea de pe Santiago Bernabeu formaţiei din Principat pentru transferul urmaşului lui Messi şi Cristiano Ronaldo.

Dar Mbappe a preferat Paris Saint Germain. Ceea ce Directorul General al monegascilor, Dimitri Vasyliev nu a acceptat iniţial, dar a fost ulterior forţat de împrejurări să o facă. Transferul francezului la PSG s-a făcut pe 31 august şi a costat-o pe Paris Saint Germain, 180 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsgfootball leaksas monaco 

viewscnt
Articole similare