Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mbappe vrea să reuşească la Real Madrid!” Apropiaţii francezului fac dezvăluiri: ”Nu va prelungi cu PSG”

”Mbappe vrea să reuşească la Real Madrid!” Apropiaţii francezului fac dezvăluiri: ”Nu va prelungi cu PSG”

PSG

Comentarii

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid continuă.

Kylian Mbappe vrea să-şi îndeplinească visul de a juca la Real Madrid. Francezul nu şi-a prelungit încă acordul cu Paris Saint-Germain, acord care expiră pe 30 iunie. Din ianuarie, Real Madrid, sau orice alt club interesat de atacantul francez poate negocia cu jucătorul.

Gruparea blanco exact asta intenţionează să facă, urmând a parafa o înţelegere cu Mbappe, pentru ca jucătorul să semneze gratis, din vara viitoare, cu Real Madrid.

”Nu vrea să prelungească”

Potrivit cotidianului spaniol AS, apropiaţii jucătorului au dezvăluit că ”Mbappe are decizia deja luată”. Conform acestora ”nu este vorba despre o problemă financiară în cazul său”.

”Mbappe nu va prelungi cu PSG pentru toţi banii din lume. Decizia lui nu poate fi schimbată. Vrea să reuşească la Real Madrid şi o va face. Trebuie să aştepte până pe 30 iunie pentru a-şi îndeplini visul” explică apropiaţii fotbalistului, potrivit sursei citate.

50 de milioane de euro anual ar vrea să-i ofere Paris Saint-Germain lui Mbappe pentru a-l convinge să prelungească înţelegerea cu formaţia antrenată de Mauricio Pochettino, dar Kylian Mbappe pare hotărât să refuze.

Benzema ştie: Mbappe vrea la Real Madrid

”Dorinţa lui Kylian Mbappe este de a ajunge la Real Madrid cât mai repede, chiar şi în iarnă.” a anunţat Eduardo Inda, în cadrul emisiunii, El Chiringuito. Jurnalistul a completat: ”Mbappe i s-a confesat lui Benzema şi i-a spus că va juca la Real Madrid” a anunţat Inda, în cadrul emisiunii.

Atacantul francez, Karim Benzema a comentat recent relaţia sa cu Mbappe: ”Jucăm bine împreună la naţionala Franţei. De ce nu am face asta şi la Real Madrid?” a spus atacantul pe care Ronaldo Nazario îl vede un posibil câştigător al Balonului de Aur.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe
  • 136 de goluri în 182 de meciuri are Mbappe, până în prezent, la PSG
  • 66 de pase decisive a reuşit francezul la PSG
  • 19 goluri în 51 de meciuri are Mbappe la naţionala Franţei

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridparis saint-germain 

viewscnt
Articole similare