Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de gală pentru Istvan Kovacs. Arbitrul a fost delegat la meciul PSG - Galatasaray, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor

Meci de gală pentru Istvan Kovacs. Arbitrul a fost delegat la meciul PSG - Galatasaray, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor
Comentarii

Istvan Kovacs a primit o delegare de gală din partea UEFA. Centralul din Carei va împărţi dreptatea în meciul PSG - Galatasaray, în ultima etapă din grupa A a Ligii Campionilor. Partida este programată miercuri, 11 decembrie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes din Paris.

Kovacs va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Mihai Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Marius Avram. Nu este prima partidă pe care Kovacs o conduce în acest sezon din competiţia stelelor: a mai fost la centru în meciul Genk - Napoli 0-0.

Arbitrul mai are o singră partidă oficiată în Liga Campionilor all-time, în sezonul trecut. Istvan Kovacs a fost la centru la partida Valencia - Young Boys 3-1, în noiembrie 2018. Centralul este al doilea arbitru român care oficiază o partidă în Liga Campionilor, după arădeanul Ovidiu Haţegan.

Paris Saint-Germain este lidera grupei, cu 13 puncte acumulate, şi este deja calificată în primăvara Ligii Campionilor. Turcii ocupă ultima poziţie, cu două puncte, dar păstrează şanse la locul 3, care i-ar duce în primăvara Europa League. Locul 3 este ocupat în acest moment de Club Brugge, care are 3 puncte şi va juca împotriva lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: istvan kovacsliga campionilorpsg galatasaray 

viewscnt
Articole similare