Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de infarct pentru Şumudică! Gaziantep a pierdut cu Fenerbahce, după ce a avut un gol anulat de VAR în prelungiri: "Nu meritam înfrângerea. Am dominat, a doua repriză am fost mai buni!"

Meci de infarct pentru Şumudică! Gaziantep a pierdut cu Fenerbahce, după ce a avut un gol anulat de VAR în prelungiri: "Nu meritam înfrângerea. Am dominat, a doua repriză am fost mai buni!"

Stranieri

Comentarii

Meci nebun pentru Marius Şumudică în Turcia! Gazişehir Gaziantep, echipa românului, a pierdut în faţa celor de la Fenerbahce, după ce a avut un gol anulat de VAR în prelungiri.

Şumudică a ajuns la al doilea meci fără succes în campionatul din Turcia, după două victorii consecutive. Fenerbahce a bătut-o pe Gaziantep cu 2-0, cu goluri marcate în repriza a doua de Max Kruse (51) şi Vedat Muriqi (90+3). Echipa lui Şumudică putea face egal, dar a avut un gol anulat de VAR în prelungiri. În minutul 87, Twumasi a marcat, dar, după ce arbitrul Huseyin Gocek a consultat VAR reuşita a fost anulată.

Imediat după ce arbitrul a anulat reuşita lui Gazişehir, Fener a dat lovitura de 2-0 şi a închis meciul. Muriqi a marcat, iar apoi a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. În urma acestei înfrângeri, Gaziantep Gazişehir a ajuns la cota de 24 de puncte şi locul nouă în clasament. De partea cealaltă, Fenerbahce e pe locul trei, cu 34 de puncte. Alin Toşca şi Junior Morais, foştii fotbalişti de la FCSB, au fost integralişti pentru Gaziantep Gazişehir.

Imediat după meci, Marius Şumudică a reacţionat şi a spus că echipa sa nu merita să piardă cu Fener: "Nu meritam înfrângerea, am fost mai buni repriza a doua. Am avut ocazii, am ratate şanse clare şi am dominat jocul. Nu cred că meritam să pierdem!", a declarat Marius Şumudică imediat după partida cu Fenerbahce, conform beIN Sports.

În tur, în prima etapă a campionatului din Turcia, Fenerbahce a câştigat cu 5-0 meciul contra lui Gazişehir Gaziantep.

Afla mai multe despre: gaziantepmarius sumudicaturcia 

viewscnt
Articole similare