Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de mare spectacol în NHL transmis în direct de Telekom Sport I Pittsburgh – NY Rangers 3-4

Meci de mare spectacol în NHL transmis în direct de Telekom Sport I Pittsburgh – NY Rangers 3-4
Comentarii

Două dintre cele mai bune echipe ale conferinţei de Est, Pittsburgh Penguins şi New York Rangers, s-au întrecut în goluri spectaculoase, ratări uluitoare şi şuturi în bară pînă în ultima secundă.

Rangers s-au impus pe terenul campionilor şi au ajuns la 11 victorii în ultimele 14 partide, în vreme ce Penguins s-au văzut nevoiţi să se recunoască învinşi, după 4 meciuri câştigate la rând.

Nimic nu a mers bine pentru dubla campioană a ultimelor două sezoane din NHL în meciul de acasă cu New York Rangers. Portarul de rezervă Tristan Jarry a încasat goluri cu ghinion, căpitanul Sidney Crosby nu a contorizat niciun punct, fundaşul Justin Schultz s-a accidentat, pucul a lovit bara oaspeţilor de 4 ori, iar golul decisiv a fost de fapt un autogol al lui Kris Letang.

În absenţa titularului Henrik Lundqvist, “răpus” de gripă, oaspeţii au beneficiat de un joc fenomenal al cehului Ondrej Pavelec, care a apărat 41 de şuturi şi a reuşit prima victorie din cariera sa pe terenul din Pittsburgh, după 7 înfrângeri consecutive. Penguins au condus cu 1-0 şi 2-1, dar la jumătatea ultimei reprize scorul era egal, 3-3. Pavel Buchnevich a încercat să paseze, pucul l-a lovit pe Letang şi a zburat pe deasupra portarului gazdelor, aducând golul victoriei pentru new-yorkezi.

Rangers ajung astfel la 6 victorii în ultimele 7 meciuri şi, cu 32 de puncte în clasament, sunt la un punct în urma adversarilor din Pittsburgh.

Afla mai multe despre: pittsburghrangerstelekomsportnhlhocheiexclusiv 

viewscnt
Articole similare