Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci extrem de echilibrat la United Center, între două rivale din perioada “Original Six” a NHL

Meci extrem de echilibrat la United Center, între două rivale din perioada “Original Six” a NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Chicago Blackhawks au dominat clar prima jumătate a partidei cu Toronto Maple Leafs, doar pentru a pierde, în prelungiri, după doar 6 secunde. Este a 4-a înfrângere consecutivă pentru Chicago, ultimul loc în divizia Central, şi toate au venit pe teren propriu.

Blackhawks şi-au dominat rivalii din Canada fără drept de apel în prima repriză, dar după 20 de minute scorul era egal, 1-1. În partea a doua s-a restabilit echilibrul, dar nu s-a marcat, pentru ca ultima repriză să mai aducă câte un gol pentru fiecare adversară. De menţionat că 3 din cele 4 reuşite ale timpului regulamentar au venit în superioritate numerică.

După un 2-2 care garanta fiecărei echipe câte un punct, s-a ajuns la repriza de prelungiri, care a durat doar 6 secunde. William Nylander a provocat un şut de penalitate, primul din cariera puştiului de 21 de ani, pe care tot el l-a transformat şi a adus punctul suplimentar pentru formaţia canadiană.

Toronto reuşeşte astfel de-abia a doua victorie în ultimele 7 partide, dar se menţine confortabil pe locul 3 în divizia Atlantic, poziţie care-i asigură calificarea în playoff. Vineri dimineaţă, de la ora 05:30, Telekom Sport transmite în direct San Jose Sharks – New York Rangers, iar duminică seara, săptămâna de hochei se încheie cu NHL All-Star Game, în direct de la Amalie Arena, din Tampa.

Afla mai multe despre: chicago blackhawkstoronto maple leafsnhltelekom sport 

viewscnt
Articole similare