Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci FABULOS în Serie A, în direct la Telekom Sport. Atalanta a condus-o pe Lazio cu 3-0 până în minutul 70. Cât s-a terminat partida

Meci FABULOS în Serie A, în direct la Telekom Sport. Atalanta a condus-o pe Lazio cu 3-0 până în minutul 70. Cât s-a terminat partida

Serie A

Comentarii

Lazio a reuşit să revină de la 0-3 în faţa Atalantei. Ştefan Radu a fost titular la romani, dar a fost schimbat în prelunigiri.

Atalanta a condus cu scorul de 3-0 la pauză. Muriel a marcat primele două goluri, în minutele 23 şi 28, iar Gomez a ridicat scorul la 3-0 înainte de pauză.

Din minutul 69 a început nebunia. Immobile a transformat o lovitură de la 11 metri, iar un minut mai târziu, Correa a marcat din pasa aceluiaşi Immobile.

În minutul 90+3, Ciro Immobile a marcat din nou şi a restabilit egalitatea, în cel mai frumos meci al zilei din Europa. Partida a fost transmisă de Telekom Sport.

 

Simone Inzaghi, pas istoric

Simone Inzaghi a urcat pe podiumul antrenorilor care au condus-o pe Lazio în Serie A. Aflat pe banca lazialilor la partida cu Atalanta Bergamo, Simone Inzaghi a bifat partida cu numărul 128 în Serie A ca antrenor principal al formaţiei romane. Este depăşit în acest moment doar de Zoff şi Rossi. El l-a egalat în acest meci pe Sperone, după ce îl depăşise în urmă cu câteva luni pe Sven Goran Eriksson.

Inzaghi a fost dorit în vară de Juventus Torino, dar în cele din urmă a rămas la Lazio, formaţie pe care o antrenează din 2016. Este de altfel singura echipă pe care Simone a antrenat-o până acum în cariera sa. El a şi evoluat la gruparea romană între 1999 şi 2010, cu mici întreruperi. 

Afla mai multe despre: lazioserie a 

viewscnt
Articole similare