Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci fără istoric joi dimineaţă, în direct la Telekom Sport, între Buffalo Sabres şi Calgary Flames

Meci fără istoric joi dimineaţă, în direct la Telekom Sport, între Buffalo Sabres şi Calgary Flames
Comentarii

Echipa canadiană, care venea după 4 înfrângeri consecutive, a dominat partida de la KeyBank Center cu multă autoritate, a câştigat cu 5-1 şi s-a apropiat la un singur punct de ultimul loc de playoff în conferinţa de Vest, deţinut de Los Angeles Kings.

Chiar dacă au, din nou, un sezon dezamăgitor, Buffalo Sabres înregistraseră 3 victorii în ultimele 4 partide, împotriva unor echipe foarte puternice din conferinţa de Est: Boston, Tampa Bay şi Toronto.

Nu a mai fost cazul şi în meciul cu Calgary, care conducea cu 2-0 după prima repriză şi cu 5-0 la finalul primelor 40 de minute. A fost un efort exemplar al echipei oaspete, pentru care căpitanul Mark Giordano, Sam Bennett şi Mark Jankowski au avut fiecare câte un gol şi o pasă decisivă.

Calgary nu mai câştigase la Buffalo de mai mult de 4 ani, iar o victorie în timp regulamentar a canadienilor se înregistrase ultima oară în luna martie 1996! Pentru gazde a mai spălat ruşinea debutantul Casey Nelson, care a redus diferenţa în ultimele 18 secunde.

Într-un alt meci al serii din NHL, Sidney Crosby a ajuns la borna  de 1.100 de puncte în carieră, iar Pittsburgh Penguins au câştigat la Philadelphia cu 5-2 şi au urcat pe primul loc al diviziei Metropolitan.

Vineri dimineaţă, de la ora 03:00, Telekom Sport transmite în direct meciul pe care liderul din conferinţa de Vest, Nashville Predators, îl susţine acasă cu locul 2 din divizia Pacific, Anaheim Ducks.

Afla mai multe despre: buffalo sabrescalgary flameshocheinhl 

viewscnt
Articole similare