Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci foarte echilibrat între Chicago Blackhawks şi Ottawa Senators, la rivalitatea de miercuri seara din NHL

Meci foarte echilibrat între Chicago Blackhawks şi Ottawa Senators, la rivalitatea de miercuri seara din NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, cele două adversare s-au aflat la egalitate după fiecare din cele 3 reprize şi după prelungiri, fiind nevoie de 14 şuturi de departajare pentru stabilirea câştigătoarei.

După ce Chicago învinsese la Ottawa cu 8-2 luna trecută, partida revanşă de la United Center a fost mult mai echilibrată: 1-1 după primele 20 de minute, 2-2 după repriza a doua şi fără gol în repriza a treia.

Nici prelungirile nu au adus golul de aur, pentru că, în poarta gazdelor, suedezul Anton Forsberg a avut 7 parade fantastice şi a beneficiat şi de două şuturi în bară ale hocheiştilor canadieni. S-a ajuns la shootout şi au fost necesare nu mai puţin de 7 runde pentru ca Nick Schmaltz să marcheze golul victoriei pentru Chicago, iar Mark Stone, cel mai bun marcator al lui Ottawa, să rateze.

Este a doua victorie din ultimele 3 meciuri pentru Blackhawks, care au ajuns la 60 de puncte şi mai speră la calificarea în playoff. Vineri dimineaţă, de la ora 05:30, Telekom Sport transmite în direct partida din conferinţa de Vest dintre Los Angeles Kings şi Dallas Stars.

 

Afla mai multe despre: chicago blackhawksottawa senatorsnhltelekom sport 

viewscnt
Articole similare