Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci incredibil în liga a doua germană. Au avut posesie 73%, dar au pierdut cu 0-5 pe teren propriu

Meci incredibil în liga a doua germană. Au avut posesie 73%, dar au pierdut cu 0-5 pe teren propriu
Comentarii

SV Hamburg şi Regensburg au oferit un meci cel puţin ciudat în etapa cu numărul 6 din liga a doua germană. Formaţia retrogradată din Bundesliga a suferit cea de-a doua înfrângere a sezonului.

Armeanul Sargis Adamyan a reuşit un hattrick în prima repriză pentru Regensburg, iar după pauză, Correia şi Jann George au făcut 5-0, un rezultat absolut şocant, care consfiinţeşte a doua înfrângere a sezonului pentru Hamburg.

Şi mai şocant este poate faptul că echipa gazdă, deşi a pierdut meciul cu 5-0 a avut o posesie zdrobitoare în favoarea sa, de 73%.

În partida de pe Volksparkstadion cele două formaţii şi-au creat fiecare câte 15 acţiuni de poartă, dar Hamburg nu a concretizat nici măcar una. Gazdele au schimbat 557 de pase, în timp ce oaspeţii au reuşit un total de 132 de pase corecte. Diferenţa de pe tabela de marcaj a fost însă alta.

Retrogradată sezonul trecut din prima ligă, SV Hamburg este pregătită de Christian Titz şi are în lot fotbalişti cunoscuţi precum Pierre Lasogga, Lewis Holtby, Aaron Hunt sau Gotoku Sakai. 

Afla mai multe despre: sv hamburgregensburgbundesliga 

viewscnt
Articole similare