Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci memorabil la US Open. Tsitsipas, eliminat de un jucător de 18 ani, după o partidă care a durat 4 ore şi 7 minute

Meci memorabil la US Open. Tsitsipas, eliminat de un jucător de 18 ani, după o partidă care a durat 4 ore şi 7 minute

Tenis

Comentarii

Spaniolul Carlos Alcaraz, în vârstă de 18 ani, şi locul 53 mondial, l-a eliminat pe Stefanos Tsitsipas, locul 3 ATP, în cinci seturi, scor 6-3, 4-6, 7-6 (2), 0-6, 7-6 (5), în turul trei la US Open. Meciul a durat 4 ore şi 7 minute.

Alcaraz a devenit cel mai tânăr jucător care a învins un jucător din Top 3 la un Grand Slam, după Michael Chang la Roland Garris în 1989 şi cel mai tânăr jucător care ajunge îîn optimi la un turneu major după Andreï Medvedev la Roland-Garros, în 1992.

Tsitsipas a recurs din nou la metodele sale obişnuite, pauze de vestiare, discuţii cu arbitrul, însă spaniolul şi-a văzut de treaba lui, reuşind să se impună şi să afirme că nu ar fi reuşit niciodată fără susţinerea publicului.

De partea cealaltă, Tsitsipas nu înţelege fluierăturile publicului şi de ce toată lumea e împotriva lui. "Trebuia să fie meciul meu. Nu înţeleg cum am pierdut. Nu pretind ca toată lumea să mă iubească, nu este obiectivul meu.

Când eşti în sport, nu şti ce se întâmplă. Mă duc la toaletă ca un sportiv normal, poate că stau mai mult ca alţii, dar nu depăşesc timpul. Oamenii nu înţeleg asta, sunt acolo pentru spectacol, sunt nerăbdători. Eu mă duc la vestiare doar pentru a-mi schimba hainele ude cu unele uscate. Se pare că asta este o problemă", a declarat Tsitsipas după meci.

În optimi, Alcarz va evolua contra germanului Peter Gojowczyk, locul 141 mondial, venit din calificări.

Afla mai multe despre: tsitsipas 

viewscnt
Articole similare