Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci nebun în NBA, în direct pe Telekom Sport! VIDEO | Golden State Warriors, învinsă de Minnesota Timberwolves

Meci nebun în NBA, în direct pe Telekom Sport! VIDEO | Golden State Warriors, învinsă de Minnesota Timberwolves

NBA

Comentarii

Campioana Golden State Warriors a fost învinsă la limită de Minnesota Timberwolves şi a ratat şansa de a-şi asigura matematic calificarea în playoff. De o singură victorie mai au nevoie californiernii pentru a reuşi acest lucru.

Cele 39 de puncte şi 12 recuperări ale lui Kevin Durant nu au fost de ajuns pentru ca Golden State Warriors să se impună în deplasarea din Minnesota.

După o primă repriză extrem de echilibrată, dar câştigată de gazde, campionii în exerciţiu din NBA au trecut la conducere.

Au avut şi 12 puncte avans, insuficient însă pentru a bifa a 50-a victorie a sezonului, cea care le-ar fi asigurat calificarea matematică în playoff. Cu Karl-Anthony Town în mare formă, lupii din Minnesota au revenit la conducere în ultimul sfert. S-au impus în final cu 109 la 103 şi le-au provocat californiernilor a doua înfrângere consecutivă. Golden State rămâne pe locul 2 în Conferinţa de Vest, în timp ce Minnesota a urcat pe 5. Lupii tremură însă pentru calificarea în playoff. Doar două victorii îi separă de echipele de sub linie.


 

Afla mai multe despre: nbagolden stateminnesota timberwolves 

viewscnt
Articole similare